Bolig Indretning: Ophæng til computere

Ophæng til computere

Er du træt af ikke at have plads nok på skrive- eller arbejdsbordet, fordi din pc optager masser af plads, som gør det vanskeligt at udføre andre typer arbejdsopgaver ved bordet?

Hvad enten der er tale om virksomheder, offentlige institutioner eller privatpersoner, vælger mange at få computeren ”gemt af vejen” ved hjælp af et computer ophæng. Herved opnås et renere og mere ordentlig arbejdsområde uden ledninger og kabler, ligesom bordpladsen bliver markant større og derfor kan bruges mere optimalt.

Diskret løsning

Ved at placere computerkassen under eller ved siden af bordet eller på væggen, opnås et mere stilrent look, som passer ind de fleste steder, hvor man gerne vil signalere professionalisme og har brug for et arbejdsmiljø, der er effektivt og overskueligt. Dertil kommer den rent praktiske fordel, at det er nemt og hurtigt at rengøre et miljø, hvor computerne befinder sig i ophæng, og hvor der er fri adgang til alle sider og over og under computerne.

Ophæng til computere fås i mange udgaver, så det er en rigtigt god idé at se sig lidt om hos diverse forhandlere, få inspiration og evt. indhente informationer, detaljer og priser, inden man bestemmer sig for en eller flere løsninger.

Foretrækker man benplads under bordet, an en god løsning være et computerophæng, der er spændt fast til et bordben. Eller, hvad med et computerophæng på væggen? 

Mulighederne er mange, og det er altid vigtigt at tænke i helhedsløsninger, så man undgår en løsning, der enten ikke opfylder de funktionelle eller de designmæssige krav, man måtte have.